tantzareanu

Ne spune ca tataia Tantareanu a jucat 15 milioane de lei vechi la Loto. Si-l prezinta pe tataia cu biletele in mana ca dovada … numai ca biletele nu sunt inregistrate la loterie, ci doar sunt niste bilete completate.

Acesta stire a fost pe prima pagina in Click de duminica… Daca ma duc la loterie si completez 10 bilete ajung si eu pe prima pagina luni?

zoom_imagephp.jpg

Cotidianul Click.

Cristian Ţânţăreanu: «Dacă o să câştig, îmi schimb nevasta de 54 de ani cu trei de 18 ani»

A dat 15 milioane de lei pe biletele la «6 din 49»

Unul dintre românii care şi-au încercat norocul pentru potul cel mare la extragerea de astăzi la „6 din 49” a fost miliardarul Cristian Ţânţăreanu. Sperând că zicala banul la ban trage se va dovedi adevărată şi în acest caz, Ţânţăreanu a cumpărat vineri bilete în valoare de 15 milioane de lei. El aşteaptă cu sufletul la gură extragerea numerelor norocoase de astăzi, mai ales că şi-a făcut mari planuri cu suma pe care ar putea-o câştiga. Glumind, el ne-a declarat că, dacă umflă potul cel mare, îşi schimbă nevasta de 54 de ani cu trei june de 18.

Reclame

Un gând despre „tantzareanu”

  1. Vreau sa -i dau D-lui tintareanu un dar pentru problema sa de sanatate .SA faca neaparat tratament cu interferon . Sigur se face bine. Sa nu mananci de loc dulce si cat mai putin hrana prelucrata prin fierbere. Daca doreste poate sa-mi scrie . Vreau sa -i recomand mai multe. Ii doresc multa sanatate ca este un om de calitate .
    Sa va ajute Dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s